Το κολλαγόνο της υγείας και της ομορφιάς

Κολλαγόνο PURE & ACTIVE GOLD COLLAGEN

Gold Collagen - Paris - France - Anti-Aging Winner.

Gold Collagen – Paris – France – Anti-Aging Winner.

Μπορεί το κολλαγόνο να ενισχύσει την υγεια μας;

Καθώς ο πληθυσμός γερνάει, τα μειονεκτήματα της γήρανσης γίνονται όλο και πιο εμφανή. H αγορά σε ότι αφορά την υγεία του κόσμου, ωθείται από την ανησυχία των καταναλωτών για ασθένειες και έλκεται από τη γοητεία για υγεία, ομορφιά και ευημερία. Όμως είναι δυνατή η ενίσχυση της υγείας και της ομορφιάς εκ των έσω; 

Τώρα, είναι πλέον γνωστό ότι τα πεπτίδια του κολλαγόνου ψαριών μπορεί να βοηθήσουν στη διατήρηση της υγείας των οστών, των αρθρώσεων και την πρόληψη της οστεοπενίας και της οστεοαρθρίτιδας. Επιπλέον υπάρχει ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον γενικά στον χώρο της κοσμετολογίας και ειδικότερα σε ό,τι αφορά την υγεία και τη ζωντάνια του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών. Όλα αυτά είναι εφικτό να επιτευχθούν με την λήψη υδρολυμένων πεπτιδίων κολλαγόνου. Έτσι η κατάσταση της πραγματικής υγείας στο εσωτερικό μας, είναι δυνατόν να αποδοθεί ως εικόνα μέσω της εξωτερικής εμφάνισής μας προς τον κόσμο.                

Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που έχουν την επιθυμία για υγιές, όμορφο, λαμπερό δέρμα και κυρίως δυνατό και χωρίς πόνους μυοσκελετικό σύστημα.                                             

Η επιδερμίδα είναι η αρχική οπτική ένδειξη της καθημερινής υγείας του σώματος, ως επίσης η ασθένεια είναι δυνατόν να παρουσιάζει εξωτερικά συμπτώματα γήρανσης των κυττάρων.
Προϊόντα που ονομάζονται “Διατροφοφαρμακευτικά” και “Διατροφοκοσμετολογικά”, με τη λήψη τους αποδίδουν εκπληκτικά αποτελέσματα στο μυοσκελετικό σύστημα και εμφανώς αποδεδειγμένα αποτελέσματα στην αναγέννηση, την ζωντάνια και την ενυδάτωση του δέρματος αλλά και την υγεία και ευεξία ολόκληρου του ανθρώπινου οργανισμού. Υπάρχουν συνεχώς αυξανόμενες επιστημονικές αποδείξεις ότι τα πεπτίδια κολλαγόνου ψαριών, περιλαμβάνοντας ταυτόχρονα βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, Ω3, Ω6 ακόρεστα λιπαρά οξέα, κλπ. συμβάλλουν τα μέγιστα στην διατήρηση της άριστης υγείας του ανθρώπινου οργανισμού. Έτσι λοιπόν εκτός από τη συμβατική φροντίδα του δέρματος με τοπική εφαρμογή κρεμών, η “ομορφιά εκ των έσω” έχει την τάση να γίνει το πιο δημοφιλές “motto” σε όλες τις ηλικίες παγκοσμίως.

Τα νέας γενιάς συμπληρώματα διατροφής κολλαγόνου για γυναίκες και άνδρες “PURE & ACTIVE GOLD COLLAGEN” της Αγγλικής εταιρείας MINERVA Research Labs, σχεδιάστηκαν από Ευρωπαίους Επιστήμονες και Ερευνητές φαρμάκων του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Χρησιμοποιώντας το ύψιστης ποιότητας υδρολυμένο κολλαγόνο, από τον παγκόσμιο ηγέτη παραγωγής ζελατινών, «France – Rousselot International»  και  μια άριστη ποιότητα συστατικών τροφής (βιταμινών μετάλλων και ιχνοστοιχείων) από συνεργάτες όπως η POLARIS – nutritional lipids στην Γαλλία και η Lipoid Kosmetik AG στην Γερμανία με τους οποίους έχει συνάψει στρατηγική συμμαχία, δημιούργησε το απόλυτο συμπλήρωμα διατροφής κολλαγόνου για μέγιστη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα, ίσως το καλύτερο στον κόσμο!

Τα τύπου Ι κολλαγόνα ψαριών “PURE & ACTIVE GOLD COLLAGEN” έχουν καταπληκτική λεπτόρρευστη και φρουτώδη γεύση ροδάκινου ή μήλο-μάνγκο, ενυδατώνουν και αναζωογονούν το δέρμα, εξαλείφουν τα προβλήματα των οστών και υπόσχονται να γυρίσουν το χρόνο πίσω!

 

 

 

 

hdimwuayhnr934hnse767yΤο κολλαγόνο της υγείας και της ομορφιάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *