Συχνές Ερωτήσεις

Ποιά είδη ψαριών χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του κολλαγόνου;

Τα ψάρια Τιλάπια και Pangasious. Τα ψάρια που παρέχονται από Rousselot SAS της Γαλλίας κρίνονται κατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση με την εγγύηση πιστοποιητικών υγείας υπογεγραμμένων από επίσημες κτηνιατρικές υπηρεσίες. Τα μόνα ψάρια που προέρχονται από ιχθυοτροφεία εγκεκριμένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την εισαγωγή βρώσιμων ψαριών.

Back To Top

Ποιος παρασκευάζει το PURE GOLD COLLAGEN ®;

Η MINERVA Research Labs LTD. Eίναι εγγεγραμμένη στο Ηνωμένο Βασίλειο (αριθμός εγγραφής της εταιρείας 6.962.200 ), με έδρα στο Λονδίνο και γραφεία τη Νέα Υόρκη, την Καλιφόρνια, το Τόκιο και το Ντουμπάι.

Back To Top

Πόσο καιρό κυκλοφορεί στην αγορά το προϊόν;

Το PURE GOLD COLLAGEN ® ξεκίνησε για πρώτη φορά στην αλυσίδα των φαρμακείων BOOTS στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2011.

Back To Top

Πού μπορώ να το αγοράσω;

 Το υγρό πόσιμο κολλαγόνο Pure GOLD COLLAGEN® Θα το βρείτε σε φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης. Διαθέτει “Free Sales” αντιπροσωπεύεται και διατίθεται επίσης στο Βέλγιο, στη Γαλλία, στη Γερμανία, στην Ελλάδα, στην Ελβετία, την Ιταλία, την Ιρλανδία, την Ισπανία, την Κύπρο, την Νορβηγία, την Ολανδία, την Σκοτία, την Σουηδία, την Αμερική, τον Καναδά, το Ντουμπάι, το Αμπού Ντάμπι, το Κατάρ, την Σαουδική Αραβία.

Back To Top

Μήπως η MINERVA Research Labs διαθέτει άλλα προϊόντα;

Σήμερα έχουμε τα «PURE» και «ACTIVE» GOLD COLLAGEN ® κάτω από το εμπορικό σήμα της εταιρείας MINERVA. Η MINERVA Research Labs η οποία βρίσκεται πάντα σε έρευνα, για τη βελτίωση και την ανάπτυξη νέων πρωτοποριακών και καινοτόμων προϊόντων.

Back To Top

Ποιοί θα πρέπει να λαμβάνουν το PGC®;

Όποιος θέλει είτε να ενισχύσει την παραγωγή φυσικού κολλαγόνου στον οργανισμό του, για πιο υγιή οστά, επιδερμίδα, μαλλιά και νύχια ή την πρόληψη και την αντιμετώπιση των σημαδιών της φυσικής γήρανσης εκ των έσω.

Back To Top

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του ACTIVE και PURE GOLD COLLAGEN ®;

Το ACTIVE έχει επιπλέον συστατικα που απευθύνονται στον άνδρα και το PURE συστατικά που απευθύνονται στη γυναίκα. Και τα δύο ταυτόχρονα είναι συμπληρώματα διατροφής κολλαγόνου, που υποστηρίζουν ενεργά τα οστά, τις αρθρώσεις και τους μύες, ως επίσης συμβάλλουν στην υγεία και την ομορφιά του δέρματος των μαλλιών και των νυχιών. Παρέχουν επιπλέον ενέργεια και δύναμη σε άτομα που έχουν δραστήριο τρόπο ζωής ή αθλούνται συστηματικά.

Back To Top

Απο πού προέρχονται τα συστατικά μας και οι πρώτες ύλες;

Η MINERVA Research Labs χρησιμοποιεί πρώτες ύλες άριστης ποιότητας, προσεκτικά επιλεγμένες και συστατικά τροφών από κορυφαίους προμηθευτές σε όλο τον κόσμο.

Back To Top

Από που προέρχεται το κολλαγόνο PGC και AGC;

Η MINERVA Research Labs χρησιμοποιεί μόνο το κολλαγόνο που προέχεται από το δέρμα των ψαριών και παρέχεται από την Rousselot SAS της Γαλλίας. Δεν υπάρχουν άλλες πηγές των ζωικών συστατικών που χρησιμοποιούνται στα σκευάσματα μας. Το κολλαγόνο γενικά μπορεί να ληφθεί από διάφορες πηγές, π.χ. ζωική όπως κοτόπουλο, βοοειδή, χοίρους, ή απο θαλάσσια πηγή όπως ψάρια ή οστρακοειδή.

Back To Top

Μήπως το προϊόν περιέχει βλαβερά συστατικά;

Όχι, το Pure GOLD COLLAGEN ® δεν περιέχει κανένα από τα βλαβερά συστατικά όπως ιχθυέλαια, παράγωγα χοίρων, κοτόπουλων, βόειου κρέατος, αντιβιοτικών, ορμονών ( ή φυτο ορμονών ), ή γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, γλουτένη, ζάχαρη, αλκοόλ, τεχνητά συντηρητικά (Ε), ή τεχνητά χρώματα ή γεύσεις

Back To Top

Πού εμφιαλώνεται και συσκευάζεται το PURE GOLD COLLAGEN ®;

Η MINERVA Research Labs έχει μια μονάδα Βιομηχανικής Φαρμακευτικης παραγωγής στην Ιαπωνία με πιστοποίηση ISO 9001/2000 Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, προγράμματα ισχυρής ασφάλειας και υγιεινής, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων και συστημάτων HACCP & GMP. Επιπλέον υφίσταται ένα εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης παραγωγής με βάση SPC και το Six Sigma.

Back To Top

Υπάρχουν έλεγχοι για την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων GOLD COLLAGEN ®;

Βεβαίως και υπάρχουν. Οι εργαστηριακές δοκιμές διεξάγονται επί του τελικού προϊόντος για την ασφάλεια και την ποιότητα. Η MINERVA Research Labs χρησιμοποιεί επίσης τις υπηρεσίες ενός ανεξάρτητου εργαστηρίου για τη διεξαγωγή μικροβιολογικών ελέγχων, για να επιβεβαιωθεί ότι το προϊόν είναι ασφαλές για κατανάλωση από τον άνθρωπο και ανταποκρίνεται στα πλέον υψηλά πρότυπα ποιότητας. Αυτό επιτρέπει στην εταιρεία Minerva να ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές ακόμα και να υπερβαίνει τα πρότυπα των τροφίμων, όπως αυτά ορίζονται από τον FAO / WHOκαι τις φαρμακευτικές απαιτήσεις, όπως αυτές ορίζονται από το EP, USP ή JP.

Back To Top

Τι είναι το κολλαγόνο;

Το κολλαγόνο είναι η πιο άφθονη πρωτεΐνη στο ανθρώπινο σώμα που απαιτήται για τη δομή και την πυκνότητα του δέρματος. Περίπου το 80 % των νέων και υγιές δέρμα αποτελείται από κολλαγόνο. Ωστόσο, οι ινοβλαστες στα κύτταρα είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα. Η επιβράδυνση της παραγωγής του κολλαγόνου και ο αριθμός αυτών των κυττάρων μειώνονται μεσω της φυσικής γήρανσης.

Περισσότερες πληροφορίες: Από τη Βικιπαίδεια

Back To Top

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του κολλαγόνου του δέρματος που παράγει ο οργανισμός και του κολλαγόνου στο προϊόν;

Το κολλαγόνο είναι φυσικά παρόν στο δέρμα, τις αρθρώσεις, τους τένοντες και τους συνδέσμους και έχει ένα υψηλό μοριακό βάρος ( 300kDa ). Αντίστοιχου μοριακού βάρους κολλαγόνο είναι αδύνατον να χωνευτεί και να απορροφηθεί. Το κολλαγόνο PGC ® είναι υδρολυμένο με κατώτερο μοριακό βάρος ( ~ 5 kDa ) και είναι λίαν εύπεπτο απο το στομάχι και απορροφήσιμο 98% απο το λεπτό έντερο.

Back To Top

Τι θα συμβεί μετά την λήψη από του στόματος του PURE GOLD COLLAGEN ®;

Τα ένζυμα στο στομάχι μας θα διασπάσουν το υδρολυμένο κολλαγόνο σε μικρότερα πεπτίδια και ελεύθερα αμινοξέα τα οποία στη συνέχεια απορροφώνται εύκολα απο τα τοιχώματα του λεπτού εντέρου ώστε να φτάσουν μέσω της κυκλοφορίας του αίματος στο χόριο. Εκεί, ενεργοποιούν τους ινοβλάστες ώστε να παράξουν νέο κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ και ελαστίνη για να ενυδατώσουν το δέρμα και να βελτιώσουν την σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του.

Back To Top

Είναι δυνατόν τα οξέα του στομάχου να καταστρέψουν το κολλαγόνο εμποδίζοντάς το να φτάσει το χόριο;

Όχι. Τα πεπτίδια του κολλαγόνου στο προϊόν μας είναι ειδικά σχεδιασμένα για να διατηρούν τη δομική ακεραιότητα τους και δεν καταστρέφονται απο τα οξέα του στομάχου.

Back To Top

Ποια είναι η συνιστώμενη ημερήσια δόση και την καλύτερη ώρα της ημέρας για να πάρει κάποιος το προϊόν;

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΥΠΙΚΗ ΛΗΨΗ: Λήψη ενός φιαλιδίου μονοδόσης, ανά τρεις ημέρες, ήτοι μια συσκευασία το μήνα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΛΗΨΗ: Ο παρασκευαστής προτείνει αγωγή 4,8,η 12 εβδομάδων καθημερινής λήψης από ένα φιαλίδιο για καλύτερα και αμεσότερα αποτελέσματα. Στη συνέχεια, διακόπτουμε για 1 εβδομάδα και περνάμε στο στάδιο της συντήρησης, κατά το οποίο πρέπει να λαμβάνουμε ένα φιαλίδιο μονοδόσης ανά 3 ημέρες ήτοι 1 συσκευασία το μήνα.

Το Pure GOLD COLLAGEN® αποτελεί ένα αντγηραντικό συμπλήρωμα διατροφής κολλαγόνου ιδανικά σχεδιασμένο για μακροχρόνια λήψη. Ταυτόχρονα επενεργεί και προληπτικά, αποφέροντας μόνο ευεργετικά αποτελέσματα στο μυοσκελετικό σύστημα και σε όλο τον ανθρώπινο οργανισμό.

Πιείτε 1 φιάλη μονοδόση ( 50ml ) του PURE GOLD COLLAGEN ® με άδειο στομάχι για καλύτερη απορρόφηση το πρωϊ μόλις ξυπνήσετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να το καταναλώνετε μετά το φαγητό αν αντιμετωπίζετε δυσπεψία ή γαστρεντερικές ενοχλήσεις. Σας προτείνουμε επίσης να το λαμβάνετε και προληπτικά ως μια ημερήσια ενεργειακή ώθηση, διότι περιέχει 100 % RDA της βιταμίνης Β6.

Back To Top

Μπορεί το PURE GOLD COLLAGEN ® να λαμβάνεται σε συνδυασμό με άλλα συμπληρώματα διατροφής;

Ναι, όμως πρέπει να έχετε κατά νου ότι οι βιταμίνες Β6 ( 100 % RDA ), C ( 100 % ΣΗΠ ), Ε ( 50 % RDA ), Βιοτίνη ( 100 % RDA ), χαλκού και ψευδαργύρου είναι ήδη παρούσες στο PURE GOLD COLLAGEN ®. Ως εκ τούτου, θα ήταν καλύτερο να ρωτήσετε το γιατρό σας ή το σύμβουλο υγείας, για να διασφαλίσετε ότι θα λαμβάνετε τη βέλτιστη αλλά και μέγιστη ποσότητα για τις καθημερινές διατροφικές σας ανάγκες.

Back To Top

Σε πόσο χρόνο θα υπάρχουν αποτελέσματα;

Σύμφωνα με κλινικές μελέτες τα αποτελέσματα μπορεί να είναι εμφανή στο μυοσκελετικό σύστημα σε περίπου ένα μήνα. Το δέρμα θα γίνει πιο ενυδατωμένο σε 3 εβδομάδες από τη λήψη του προϊόντος , σταδιακά ακολουθούμενα από τη μείωση των λεπτών γραμμών και των βαθιών ρυτίδων σε 6 εβδομάδες και την αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος σε 9 εβδομάδες.

Back To Top

Για πόσο χρονικό διάστημα πρέπει να κάνω λήψη του προϊόντος;

Για να επιτευχθούν όλα τα οφέλη που περιγράφηκαν παραπάνω, το προϊόν είναι καλύτερα να καταναλώνεται συστηματικά για περίοδο τουλάχιστον έξι μηνών ή περισσότερο, για ακόμα μεγαλύτερα οφέλη.

Back To Top

Τι συμβαίνει όταν σταματήσετε να παίρνετε το προϊόν;

Οι ερευνητικές μελέτες μας δείχνουν ότι τα ποσοστά του κολλαγόνου επανέρχονται σιγά-σιγά πίσω στο αρχικό τους επίπεδο όταν έγινε η έναρξη της θεραπείας με το PGC ®.

Back To Top

Ποιά είναι η γεύση του προϊόντος στο PURE GOLD COLLAGEN ®;

Έχει γεύση ροδάκινου και φρούτων του πάθους με μια πικάντικη νότα από εκχύλισμα μαύρου πιπεριού ( Bioperin ™ ).

Back To Top

Ποια είναι η λειτουργία του μαύρου εκχυλίσματος πιπεριού;

Το Bioperin ™ είναι εκχύλισμα μαύρου πιπεριού κλινικά αποδεδειγμένο για την αύξηση της βιοδιαθεσιμότητας ενισχύοντας έτσι την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών έως 60 %. Κλινικές μελέτες που πραγματοποιήθηκαν στις ΗΠΑ αποδεικνύουν την ασφάλεια του για διατροφική χρήση και την αποτελεσματικότητα που έχει σαν αντιοξειδωτικό και αντικαρκινικό συστατικό. Το Bioperin ™ είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε όλο τον κόσμο.

Back To Top

Υπάρχουν παρενέργειες που σχετίζονται με το PGC ®;

Εάν έχετε βιώσει αλλεργικές αντιδράσεις στα ψάρια ή τα προϊόντα σόγιας, ΜΗΝ πάρετε PGC ®.

Back To Top

Μπορούν να λάβουν το προϊόν έγκυες ή θηλάζουσες;

Δεν υπάρχουν μελέτες επί του παρόντος οι οποίες να υποστηρίζουν τη χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού. Ως εκ τούτου δεν συνιστάται, εκτός αν συνιστάται από το γιατρό σας.

Back To Top

Η σόγια που χρησιμοποιείται στην παραγωγή είναι γενετικά τροποποιημένη;

Όχι. Δεν υπάρχουν γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

Back To Top

Μήπως η σόγια περιέχει φυτοοιστρογόνα;

Όχι. Δεν περιέχει φυτοοιστρογόνα.

Back To Top

Ποια είναι η πηγή του υαλουρονικού οξέος;

Το PGC ® περιέχει φυτικά συστατικά που είναι η βάση και στο υαλουρονικό οξύ ( ΗΑ ) και παράγεται δια της μεθόδου της βιοσύνθεσης.

Back To Top

Είναι το PGC ® κατάλληλο για διαβητικούς;

Βεβαίως ναι. Το προϊόν μας περιέχει φυσική γλυκαντική ουσία Στέβια. Ωστόσο, αν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από τη λήψη του προϊόντος.

Back To Top

Μπορεί το PGC ® να λαμβάνεται μαζί με φάρμακα;

Είναι απίθανο το PGC ® να αλληλεπιδρά αρνητικά με φαρμακευτική αγωγή. Ωστόσο, συνιστούμε οταν πάσχει κάποιος από μια σοβαρή ασθένεια ή σε εκείνους που είναι υπό ιατρική παρακολούθηση σε γενικές γραμμές, να μην λαμβάνουν PGC ® χωρίς τη συμβουλή του γιατρού τους.

Back To Top

Μήπως το κολλαγόνο PGC ® μπορεί να μας προσδώσει βάρος;

Όχι. Αντιθέτως, μελέτες έχουν δείξει ότι τα πεπτίδια κολλαγόνου έχουν επίδραση κορεσμού. Τα πεπτίδια κολλαγόνου στο PGC ® παρέχουν μια ποσότητα πρωτεΐνης για τη διαχείριση του βάρους, δεδομένου ότι μπορεί στο να αποτρέψουν την επιθυμία για τροφή και να βοηθήσουν τα άτομα να επιτύχουν τους στόχους στην διαχείρηση του βάρους τους.

Back To Top

Σε τι διαφέρει το κολλαγόνο PGC ® απο μια μέση αντιγηραντική κρέμα;

Το κολλαγόνο PGC ® διεγείρει τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για τη φυσική παραγωγή του κολλαγόνου, του υαλουρονικού οξέος και της ελαστίνης απο τον ίδιο τον οργανισμό. Λειτουργεί στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος (χόριο) και σε όλο το σώμα, ενώ αντιθέτως οι κρέμες εστιάζουν περισσότερο σε περιοχές στην εξωτερική στοιβάδα του δέρματος ( επιδερμίδα).

Back To Top

Γιατί υγρό πόσιμο κολλαγόνο αντί για χάπια;

Εκτός από το να είναι πιο εύκολο στην κατάποση, ένα υγρό απορροφάται εύκολότερα μόλις εισέλθει στο στομάχι. Η ημερήσια δόση ( 50ml ) του PGC ® περιέχει 5.000 mg από υδρολυμένο κολλαγόνο, το οποίο μπορεί να είναι έως και 20 φορές δυνατότερο από ό, τι ένα τυπικό χάπι κολλαγόνου. Δισκία και κάψουλες μπορεί να κοστίζουν λιγότερο, αλλά στην πραγματικότητα τα υγρά αντιπροσωπεύει πολύ καλύτερη αξία και χάρη στην μεγαλύτερη υδρόλυση του κολλαγόνου, αυτό απορροφάται και διανέμεται ευκολότερα στο σώμα.

Back To Top

Μήπως το PURE GOLD COLLAGEN ® βελτιώνει την επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης μετά από χειρουργική επέμβαση ( π.χ. αισθητική χειρουργική ή / και θεραπεία );

Βεβαίως. Αρκετές κλινικες μελέτες που έχουμε παρουσιάσει έχουν δείξει ότι το κολλαγόνο βοηθά στην επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης του τραύματος κατά το ύμισυ του χρόνου. Πολλοί αθλίατροι συστήνουν συμπλήρωμα κολλαγόνου για τους αθλητές που αναρρώνουν από τραυματισμούς. Η αύξηση των επιπέδων κολλαγόνου ενισχυει τις αδύναμες αρθρώσεις, ώστε να μειωθεί ο χρόνος αποκατάστασης. Αυτό συμβάλλει σημαντικά στην ταχεία αποκατάσταση των ιστών, των συνδέσμων και των χόνδρων, δηλαδή από κοινού, των οστών και των τραυματισμένων μυών. Η ανεπάρκεια κολλαγόνου κατά τη διάρκεια του τραυματισμού, καθυστερεί όλες τις πτυχές της θεραπείας.

Back To Top

hdimwuayhnr934hnse767yΣυχνές Ερωτήσεις

Σχόλια 1

  1. Dimitra

    Yπεροχο προιον ,μας κανει πιο λαμπερες!Ευχαριστουμε την εταιρια για τα δωρα που μας προσφερει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *